Alarmsystem

En av de viktigste grunnene til å ha en boligalarm, er at man kan forhindre innbrudd fra å skje i utgangspunktet. Skulle tyvene likevel prøve seg på et innbrudd, kan de skremmes bort av sirener og sjokksensorer før de får fullført prosessen.

 

De fleste innbruddstyver løper idet de hører sirenene fra en eventuell boligalarm. Skulle tyvene likevel ta seg inn i huset, vil både du og vektersentralen varsles. Vekterne vil som regel være på plass veldig raskt, avhengig av hvor langt unna vektersentralen du bor. Vi har vektere stasjonert ulike steder i Rauland, Øyfjell og Åmot. Vår hovedbase er i sentrum av Rauland.

Vi er leverandør av alarmsystemer fra AJAX. Et trygt, enkelt og fleksibelt system – som vi tilpasser til ditt behov og utforming på boligen.

Først og fremst er AJAX-systemene svært pålitelige og sikre, noe som bidrar til å beskytte eiendommer mot innbrudd og tyveri. Ajax er verdens beste boligalarm* med markedets råeste design. Anlegget er trådløst, FG-godkjent og enkelt å betjene. Det kommer i hvit og sort.
* kåret til verdens beste boligalarm på IFSEC 2017

Ajax Home Security — Alarms & Smart Systems | Official website